Hirdetés

Gran Turismo Sport - megvan a megjelenési dátum?

|

Az már korábban is világos volt, hogy valamikor ősszel számíthatunk a Gran Turismo Sport megérkezésére, azonban most felbukkant a napra pontos dátum is.

Hirdetés

Frissítés: Közben sajnos kiderült, hogy a lentebb említett megjelenési dátum nem hivatalos, így egyelőre annyi bizonyos, hogy a Gran Turismo Sport valamikor 2017 őszén jelenik meg. 

Eredetileg írtuk: Múlt hónapban volt lehetőségünk részt venni a Gran Turismo Sport bétájában és kipróbálni, hogy mit tud az első PlayStation 4-es Gran Turismo, ami nem sokkal később természetesen a Sony E3-as konferenciáján is képviseltette magát egy trailerrel

Hirdetés

Ennyi hergelés után már igazán illő lenne bejelenteni a Polyphony Digital exkluzív versenyjátékának megjelenési dátumát, amit a stúdió továbbra sem lépett meg, helyettük viszont előállt a pontos dátummal az Official PlayStation Magazine. A legújabb szám 14. oldala ugyanis azt hirdeti, hogy a Gran Turismo Sport megjelenése november 16-án esedékes, vagyis pont befér a karácsonyfa alá. Persze amíg a Sony sajtóközleményben nem erősíti ezt meg, addig ne vegyük biztosra, mindazonáltal a hivatalos PlayStation magazinról van szó, így légből kapott információkat csak nem puffogtatnak az olvasóknak. 

A Gran Turismo Sport a jelenlegi ismereteink szerint tudja majd a 4K-t (checkerboard rendereléssel), a 60FPS-t és a HDR-t PlayStation 4 Prón, valamint a Thrustmaster csapatával közösen készül egy méregdrága kormány is hozzá.  

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)