Hirdetés

Gran Turismo Sport - realisztikusabb, mint hinnénk

|

A Gran Turismo Sport új trailerében GT Academy veteránok és profi versenyzők magyarázzák el, hogy a Polyphony Digital játéka mennyire áll közel a valósághoz.

Hirdetés

A legutolsó hírünk az volt a Gran Turismo Sporttal kapcsolatban, hogy mikrotranzakciókat hozott az 1.23-as frissítése, de emellett kocsikat és pályákat is kaptunk ingyen, így nincs ok az aggodalomra. A versenyjáték folytatja tovább a mérföldkövek megdöntését, amelybe talán besegíthet picit az alábbi trailer is. 

Hirdetés

A Gran Turismo Sport új videójában a GT Academy veteránjai, valamint a profi ligában versenyző Nissan GT Sport Motul Team RJN pilótái próbálnak minket meggyőzni arról, hogy mennyire realisztikus a Polyphony Digital játéka. Elmesélik például, hogyan használták arra a szoftvert, hogy felkészüljenek a kihívást jelentő, olaszországi Monza versenypályára. Nézzétek csak: 

A Gran Turismo Sport már tavaly október óta elérhető, kizárólag PlayStation 4-re. Ti mennyire vagytok elégedettek a játék realizmusával? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)