Hirdetés

Gran Turismo Sport - újabb mérföldkövet ért el

|

A Gran Turismo Sport producere, Kazunori Yamauchi büszkén jelentette be, hogy mennyi vásárlót tud felmutatni a versenyjátékuk.

Hirdetés

Májusban számoltunk be róla, hogy a Gran Turismo lett a második legsikeresebb versenyzős franchise, hiszen a legelső, 1997-es epizódtól a 2017-es Gran Turismo Sportig a játékokból elkelt már 80,4 millió példány (azóta pedig még több). De nem csupán a komplett széria, hanem annak legutóbbi tagja is eldicsekedhet egy új mérföldkővel. 

Hirdetés

A Polyphony Digital versenyjátéka ugyan tesztünk alapján nem lett hibátlan, viszont így is szerethető módon debütált a franchise PlayStation 4-en, ezt pedig a játékosok száma is hűen tükrözi: a Gran Turismo Sport producere, Kazunori Yamauchi Twitteren mondott köszönetet érte, hogy már több mint öt millió játékossal büszkélkedhetnek: 

Ez nyilvánvalóan nem ér fel a Gran Turismo 5 teljesítményéhez, amelyből több mint tíz millió példányt kelt el PlayStation 3-on, viszont azt se feledjük el, hogy a Gran Turismo Sport nem egy teljes értékű folytatás és a fejlesztőcsapat azóta is folyamatosan frissíti a játékot, hogy egy még teljesebb élményt adhassanak át. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)