Hirdetés

Gran Turismo Sport - új trailereket kaptunk, köztük egy PSVR-osat is

|

A Sony és a Polyphony Digital aztán nem veszi félvállról a tájékoztatást és rögtön három videóval igyekeznek bemutatni a Gran Turismo Sport egyes aspektusait, például a VR-t.

Hirdetés

Nemrég fellélegezhettünk kicsit a Gran Turismo Sport kapcsán, hiszen sok más játékkal ellentétben a Polyphony Digital versenyjátékába nem fognak mikrotranzakciókat erőltetni, így már a legutóbbi, 8 perces gameplay videót is nagyobb lelkesedéssel néztük újra. 

Hirdetés

A Sony ezúttal sem fukarkodott a látnivalókkal és mindjárt három trailerrel mutatja be a Gran Turismo Sport egy-egy fontosabb részletét, méghozzá a GT Academy nyertesek, vagyis Lucas Ordóñez, Jann Mardenborough, Ricardo Sanchez és Bryan Heitkotter narrálásában. A legelső videóban a játék PlayStation VR-os változata látható, melyből megtudhatjuk, hogy milyen nagyszerű is ez és milyen lenyűgözően néz ki: 

A második videó arra keresi a választ, hogy miért érdemes belevágni ebbe a száguldó őrületbe: egy-egy autómárkát képviselve? Az országunkért? Íme néhány megoldás: 

A harmadik trailer talán a legfontosabb mindhárom közül, hiszen a fejlesztett matchmaking funkcióra fókuszál, vagyis a program olyan versenyzőkkel rak minket össze, akik hasonló képességekkel rendelkeznek és velünk megegyező a viselkedésük: 

A Gran Turismo Sport megjelenése október 18-án esedékes, kizárólag PS4-re. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)