Hirdetés

Gran Turismo Sport - új verdákat és eseményeket hozott a frissítés

|

Aki éppen azon tűnődött, hogy mikor kap új tartalmakat a Gran Turismo Sport, annak nem kell tovább találgatnia: most.

Hirdetés

A Gran Turismo Sport megjelenésekor a széria atyja, Kazunori Yamauchi már tovább is lépett a következő Gran Turismo epizódra, de persze ez nem jelenti azt, hogy a csapat hátrahagyta volna a játékot.

Hirdetés

A franchise legutóbbi része ugyanis folyamatosan frissül, most éppen az 1.13-as update élesedett, amely többek között 12 vadonatúj járművet, hét új GT League eseményt és pályaelrendezéseket hozott magával, valamint a sofőröket mostantól akár diszkvalifikálhatják is a Sports módban. Íme a verdák teljes listája: 

Alpine A110 1600S '72
Alpine A110 Premiere Edition '17
Audi R8 4.2 FSI R tronic '07
De Tomaso Pantera '71
Dodge Challenger R/T '70
Ford Mustang Mach 1 '71
Gran Turismo F1500T-A
Lamborghini Aventador LP700-4 '11
Subaru WRX STI Isle of Man Time Attack Car '16
Subaru Falken Tires / Turn 14 Distribution BRZ '17
Toyota Supra 3.0GT TURBO A '88
Toyota MR2 GT-S GT-S '97

Az 1.13-as patch részletes leírását a hivatalos honlapon olvashatjátok végig. Melyik kocsi kormánya mögé ültök be először?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)