Hirdetés

Gran Turismo Sport - mit tud a Gran Turismo 6-hoz képest?

|

Kissé unfair lehet összehasonlítani a PlayStation 3-as Gran Turismo 6-ot a PlayStation 4-es Gran Turismo Sport legfrissebb változatával, mindazonáltal határozottan érdekes.

Hirdetés

Mostanság a Porschéra helyeződött a Gran Turismo Sport marketinganyagok hangsúlya, ám most láthatunk valami sokkal izgalmasabbat is - igaz nem hivatalos forrásból. 

Hirdetés

A MotoGames TV nevezetű YouTube csatorna arra volt kíváncsi, hogy hasonló feltételek mellett hogy teljesít a PlayStation 3-as generáció végén megjelent Gran Turismo 6 és a PlayStation 4-en még csak béta fázisban (1.05) lévő Gran Turismo Sport. Mindezt úgy sikerült bemutatnia, hogy mindkét játékban bepattant a Nissan GT-R Nismo GT3 kormánya mögé és nyomott egy kört a Nürburgring Nordschleife pályán. Nézzétek az eredményt: 

Ugyanezt bemutatta egy Renault Mégane R.S. Trophy 11-et irányítva is a Brands Hatch-en: 

A Gran Turismo Sport valamikor 2017-ben várható, kizárólag PS4-re. Mit gondoltok a videóról?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)