Hirdetés

Gran Turismo Sport - több lesz a nedves pálya

|

Miközben a műfajban már szinte alap a dinamikus időjárás, a Gran Turismo Sportban csak a Northern Isle Speedway-en esik az eső. Ez változni fog.

Hirdetés

Alapvetően nem lett rossz a Gran Turismo Sport, de sok olyan elem hiányzik belőle, ami a konkurens játékokban megvan. Ilyen például az eső.

Hirdetés

Aki esőben akar versenyezni, annak a Northern Isle Speedway-re kell mennie, mert a GT-univerzumban mindenhol máshol süt a nap, tiszta az idő, boldogok az emberek. A GT Planet rajongói oldal megkérdezte Kazunori Yamauchit, hogy tervezik-e később más pályák fölé is behúzni az esőfelhőket, mire a sorozat atyja egy határozott igennel válaszolt.

"Csak frissítéseken keresztül kell más pályákhoz is hozzáadnunk. Minden autót felkészítettünk az esőre, mindegyiknek működik az ablaktörlője."

Azért nem lehet minden pálya vizes. Azok, amiken a valóságban sem vagy csak nagyon ritkán esik, a játékban sem áznak meg. Ilyen lesz például Willow Springs, az továbbra is száraz marad. 

Meglátjuk, mit hoz a jövő év a Gran Turismo Sport számára, frissítésekkel egy sokkal jobb, tartalmasabb, nedvesebb játék lehet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)