Hirdetés

Gran Turismo Sport - a hétvégén már bétázhatunk

|

Az amerikai tesztek első körei után Európa is csatlakozik a Gran Turismo Sport bétájához, de nem versenyezhetünk majd folyamatosan.

Hirdetés

Még mindig nem ismerjük a Gran Turismo Sport megjelenésének dátumát, de ennek bejelentéséig sem hagy szerencsére teljesen száguldás nélkül a széria mögött álló Polyphony Digital. Hamarosan ugyanis a kiválasztottak a gázpedálra léphetnek a zárt bétában.

A teszt Amerikában már egy ideje fut, és miután a készítők meggyőződtek az infrastruktúra bizonyos szintű stabilitásáról, nemsokára elkezdik beengedni az európai versenyzőket is. Egész pontosan április 15-én kezdhetnek játszani az itteni, a Gran Turismo Sport iránt érdeklődő játékosok, viszont csak meghatározott időpontokban.

Hétvégente délután öt órától este nyolcig, hétköznaponként pedig este hét és tíz óra között áll majd nyitva a versenypálya. Ez alól talán kivételt képez majd a szombati nyitónap, a kapcsolódó blogbejegyzésben ugyanis azt olvashatjuk, hogy magyar idő szerint 15 órakor indulnak a versenyek. A Gran Turismo Sport bétájára egyébként regisztrálnotok kell, amit ezen a linken még megtehettek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)