Hirdetés

Grand Ages: Medieval - megvan a dátum, jön PS4-re is (videó)

|

Egy közlemény szerint a PC-s verzióval egyidőben jön a Kalypso Media stratégiája, a Grand Ages: Medieval PlayStation 4-re is. Vannak itt konzolos stratégák?

Hirdetés

A Kalypso Media a gamescom 2014-en mutatta be a 2009-es Grand Ages: Rome folytatását, a Grand Ages: Medieval-t, amely időszámításunk után 1050-ben, vagyis a sötét középkorban játszódik a Rise of Venice-t jegyző Gaming Mind Studios fejlesztésében. 

A Grand Ages: Medieval viszont olyan valós idejű stratégia, amely nem csupán PC-re, de PlayStation 4-re is megjelenik, méghozzá a Kalypso Media aktuális bejelentésének értelmében mindkettő platformra egyszerre, szeptember 25-én várható. A játékosok egy gigászi, 20 millió négyzetkilométeres területen kalandozhatnak és mindezt 1080p-ben tehetik meg a kihagyhatatlan egyjátékos kampány mellett egy 8 fős multiplayer módban is. A bejelentés mellé kaptunk egy gameplay trailert, íme: 

Röviden tehát Grand Ages: Medieval megjelenés szeptember 25-én, a PC mellett PS4-re is. Örültök a hírnek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)