Hirdetés

Grand Ages: Rome - Demó, multiplayer részletek és megjelenési dátum

|

Az Imperium Romanum folytatása hamarosan megjelenik. A hétvégén kiadott demó segíthet átbillenteni a mérleg nyelvét.

Hirdetés

Az 1997-ben alapított Haemimont Games mintegy 50 alkalmazottal működik a Szófiában, Bulgária fővárosában. A csapat ismertebb művei közé tartozik a Tzar: Burden of the Crown, a Celtic Kings: Rage of War, a Glory of the Roman Empire és annak folytatása, az Imperium Romanum.
Az állandó névváltás ellenére az előbb felsorolt játékok közül az utolsó kettőhöz csatlakozik harmadikként a Grand Ages: Rome, ami eredetileg Imperium Romanum 2 (Olaszországban és Spanyolországban pedig Imperium Civitas III) címmel látott volna napvilágot.

Grand Ages: Rome - 8. kép Grand Ages: Rome - 9. kép Grand Ages: Rome - 10. kép Grand Ages: Rome - 14. kép



A Kalypso Media (mostanában nagyon beindultak: Tropico 3, Restaurant Empire 2) kiadásában érkező városépítéssel fűszerezett RTS március 6-án indul világhódító útjára.
Bár ezt a stílust kevésbé jellemzi, hogy masszív multiplayer résszel rendelkezne, a Grand Ages: Rome több játékmóddal is kényezteti a többszereplős megmérettetések kedvelőit.
Last Man Standing: Győzz le mindenkit! Cél a többi csapat előretolt állásainak elpusztítása.
40.000 Denarii: Az első csapat, aki eléri a kitűzött összeget, megnyeri a játszmát.
All Monuments: Elsőként kell felhúzni a Colosseumot, a Circus Maximust, a Pantheont és a Filozófusok Akadémiáját. A csapat tagjai megoszthatják egymás között a feladatot.

Grand Ages: Rome - 16. kép Grand Ages: Rome - 17. kép Grand Ages: Rome - 21. kép Grand Ages: Rome - 22. kép



Defeat the last Barbarian: Az a csapat nyer, amelyik elpusztítja az utolsó, még független barbár falut.
King of the Hill: A csapatok egy adott, stratégia fontossággal bíró pont elfoglalásáért, majd megtartásáért küzdenek. 10 perc folyamatos birtoklás kell a győzelemhez.
All in One: Az előző játékmódok kombinációja. Amelyik csapat elpusztítja az ellenséges erődöket, elsőként halmoz fel 100.000 dénárt, építi fel az elsőként a monumentális csodákat, győzi le az utolsó barbár falut, vagy birtokolja elég ideig a kijelölt pontot a térképen, az nevezheti győztesnek magát.

Grand Ages: Rome - 41. kép Grand Ages: Rome - 42. kép Grand Ages: Rome - 43. kép Grand Ages: Rome - 44. kép



A Grand Ages: Rome megjelenéséhez közeledvén úgy döntött a kiadó, hogy megoszt velünk egy játszható demót (kb. 870 MB), hátha elnyeri tetszésünket.
Linkek: gamershell, fileplanet, filefront
Minimum gépigény:
Windows XP or Vista
2.0 GHz Pentium 4 / Athlon processor or better
DirectX 9 compatible 3D graphics card with 128MB Ram
GeForce 6600 (ATI 9600) or better
1 Gb RAM
8 x DVD-ROM Drive
1.5 Gb free hard disk space
DirectX 9.0c

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)