Hirdetés

Grand Ages: Rome - Életünket és vérünket a cézárért

|

A megjelenés egyre közelgő napjával mind több és több információ lát nyilvánosságot Róma virtuális homokozójából.

Hirdetés

Legutóbb az öt legbefolyásosabb patrícius családdal ismerkedtünk össze. Mindegyiknek megvan a maga erőssége és achilles-sarka is. A tömegek manipulálása, a mezőgazdaság, az ipar, a tudomány és az oktatás kézben tartása, a kereskedelmi monopóliumok, ármányok és intrikák sem képesek önmagukban megvédeni a birodalmat. Ha északról, délről, vagy keletről, netán belülről érkezik a veszedelem, akkor csakis egy jól felszerelt hadsereg képes megálljt parancsolni a káosznak és pusztításnak.

Grand Ages: Rome - 66. kp Grand Ages: Rome - 65. kp



Lássuk, milyen csapatokra számíthatunk, ha már elkerülhetetlen a vérontás:
Íjászok: A viszonylag védtelen talpasok feladata a támadó, vagy védekező csapatok támogatása. A nyílzápor romboló hatással bír az ellenséges egységek moráljára.
Hastati: A római hadsereg gerince. Drágábbak, mint a könnyűgyalogosok, ám jobb fegyverekkel és vértezettel rendelkeznek.
Gladiátorok: Az arénák küzdelmeire kiképzett rabszolgák minden piszkos trükköt ismernek. Páncélt nem viselnek, de ez mit sem von le értékükből, ha csetepatéra kerül sor.
Triarii: A legjobban páncélozott gyalogos haderő. Hosszú ideig képes feltartóztatni az előrenyomuló ellenséget.

Grand Ages: Rome - 64. kp Grand Ages: Rome - 63. kp Grand Ages: Rome - 62. kp



Praetoriánus gárda: A római hadsereg elit alakulata. A legjobban képzett, legtapasztaltabb veteránok bárkivel és bármivel felveszik a harcot.
Equistri:
A római lovasság magja. Jól páncélozottak, ám kevésbé hatékonyak az ellenséges lovassággal szemben.
Berber tevelovasok: Az észak-afrikai nomád törzsek harcosai könnyű vértben indulnak hadba, mégis hatékonyabbak az ellenséges lovassággal szemben, mint az Equistri harcosai.
Gall berszerkerek: A Hastati egységeknél kevésbé páncélozott, ám jóval agresszívebb tombolók a gallok legkeményebb harcosai.
Núbiai harcosok: Az afrikai zsoldosok nagy távolságról is halálos pontossággal hajítják el dárdájukat, ám közelharcban is megállják helyüket.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)