Hirdetés

Grand Ages: Rome Gold Edition közeleg

|

A Kalypso Media alig néhány nappal a kiegészítő közkézre bocsátása után jelentette be római építkezős stratégiájának összkomfortos kiadását.

Hirdetés

A tavaly megjelent Grand Ages: Rome konkurencia híján könnyedén lépett a Caesar sorozat örökébe. Akik nem fáradtak bele a több hétre elegendő elfoglaltságot kínáló városépítésbe, azok néhány napja már beszerezhették a Reign of Augustus címre keresztelt kiegészítőt.



Ez utóbbi csak azért szúrhatta a konzervatívabb játékosok szemét, mert csak és kizárólag digitális formában volt elérhető, mostanáig.
A tucatnyi új küldetést tartalmazó kampánnyal, hat új multis térképpel, négy épülettípussal, és egyéb finomságokkal villogó expanzió az alapjátékkal egy csomagban lesz elérhető február 18. napjától kemény 30 euróért. A trükkösen Grand Ages: Rome Gold Edition címre keresztelt dobozról még egy lesifotóval is szolgálhatunk, nehogy véletlenül összekeverjétek valami mással.


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)