Hirdetés

Grand Ages: Rome - Le az arctalan kormányzókkal!

|

Akár arcátlan politikusokat is írhattam volna, ha nem lennék hivatalból politikailag semlegesek. Így nem is írtam.

Hirdetés

Az ókori Róma évezredek múltán sem veszített bájából. Ez nem csoda, hiszen a hellenisztikus kultúrával együtt nagymértékben befolyásolta kontinensünk sorsának alakulását. Talán ezért lehet, hogy minden tematikus film, regény, vagy játék egyszerre tűnik ismerősnek és üdítően új élménynek.
A Haemimont fejlesztette Grand Ages: Rome pontosan ezt a népszerűséget szeretné meglovagolni, amire van is némi esélye, miután közel, s távol nem tűnt fel rivális produkció a horizonton.

Grand Ages: Rome - 55. kp Grand Ages: Rome - 54. kp Grand Ages: Rome - 53. kp Grand Ages: Rome - 52. kp



A hasonló típusú játékok (pl. Caesar) általában arctalan szereplő bőrébe bújtatták a stílus rajongóit, legfeljebb egy nevet adhattunk meg. Az Imperium Romanum egyenesági leszármazottjában viszont már nem csak egy kormányozó leszünk a sok közül, hanem ezzel egy időben az öt befolyásos család valamelyikét (Aemilii, Valerii, Lucii, Flavii, Julii) kell képviselnünk. Minden család más előnyöket biztosít, de sajnos hátrányai is vannak választásunknak. Az általunk megszemélyesített karakter lehet nő, vagy férfi, aki idővel személyes vagyonra tesz szert, képességeket fejleszt ki és jártasságokat sajátít el. A tapasztalati pontokat városépítéssel, hadászattal kapcsolatos jártasságok között szórhatjuk szét. A karakter fejlettségi szintje határozza meg azt is, hogy pályakezdéskor milyen és mennyi erőforrás áll rendelkezésünkre.

Grand Ages: Rome - 51. kp Grand Ages: Rome - 50. kp


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)