Hirdetés

Grand Ages: Rome - Öt család kezében a világ

|

Ki hitte volna, hogy már a Római Birodalom fénykorában is a Cosa Nostra határozta meg az emberek sorsát?

Hirdetés

Mint arról már korábban beszámoltunk, a Grand Ages: Rome fejlesztői úgy döntöttek, leszámolnak az arctalan politikai elittel, s cserében nem számolnak fel semmit extra költséget a pénztáraknál. A kásztumizálható (gy.k.: rája szabod a testedre, Te tökpalánta) városvezető neve, neme és egyedi képességei mellett azt is el kell dönteni, mely befolyásos család sarjának bőrébe kívánunk néhány óra, nap, hét, hónap (nem kívánt rész törlendő) erejéig belebújni.
Aemilii család: "A cél szentesíti az eszközt."
E család tagjai született katonák, akik nem rettennek vissza attól, hogy krízishelyzetben nem túl populáris döntéseket hozzanak. Ridegek és kegyetlenek.
Valerii család: "A pénz bármilyen problémára orvosság."
A Valerii klán a legtehetségesebb kereskedőkből áll. Gyakorlatilag az ő kezükben összpontosul a birodalom egészére kiterjedő kereskedelmi hálózat irányítása. Bárkit megvásárolnak kilóra, ha érdekük úgy szolgálja.

Grand Ages: Rome - 61. kp Grand Ages: Rome - 60. kp Grand Ages: Rome - 59. kp Grand Ages: Rome - 58. kp Grand Ages: Rome - 57. kp Grand Ages: Rome - 56. kp



Lucii család: "Kemény munkával nyered el jutalmad."
A munka és a szakértelem mindenek előtt. A legkiválóbb kézművesek gyűjtőhelye javarészt rabszolgamunkára támaszkodva állítja elő villámgyorsan és magas minőségi szintet képviselve birodalomszerte keresett termékeit.
Flavii család: "A tudás hatalom."
Ezek a nemesek pazarló életmódot folytatnak ugyan, de testi szükségleteik kielégítésénél is többre értékelik a tudás megszerzését. A legnagyobb filozófusok és történészek az ő soraikból kerülnek ki.
Julii család: "Cirkuszt és kenyeret!"
Hatalmas földbirtokaiknak köszönhetően ők tartják kezükben a birodalom mezőgazdaságát, s ha éhínség törne ki, senki másra nem számíthat Róma. A történelem számtalanszor bebizonyította, hogy néhány falat ételért bármire rávehető a nyomorgó tömeg, ezt pedig rendszeresen ki is használják.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)