Hirdetés

Grand Ages: Rome - Városépítés két percben

|

A Grand Ages: Rome legújabb videójában gyorsított városépítést tekinthetünk meg. Ha Róma ilyen egyszerűen épült volna...

Hirdetés

E havi teljes játékunkhoz hasonlatosan a Grand Ages: Rome is a városépítő stratégiai játékok azon csoportját erősíti, amelyik a modern városok sokak számára unalmassá vált környezetét sajátos történelmi atmoszférával fűszerezve teszi még élvezetesebbé.

grandagesrome-gstv.jpg


"Embelek, Lóma a balátotok!" - mondotta Pilátus palotája erkélyéről az alant összegyűlt néptömegnek. A Grand Ages: Rome is az lehet, amennyiben a Caesar sorozat elcsendesedése óta erős késztetést érzünk arra, hogy újra saját két kezünkkel egyengessük a plebejusok és a patríciusok sorsát. A hangsúly a várostervezésen és a gazdaság egészséges működésén van a műfajra jellemző módon. Ugyanakkor harcolni is módunkban áll, de hiba lenne egy Rome: Total War-t várni ettől az alkotástól. Nem annak szánták. Roma Victor!
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)