Hirdetés

Most épp lila és zöld űrlények háborúja zajlik a GTA Online-ban

|

A Rockstar gengszterszimulátorában már jó pár bandaháborúnak lehettünk részesei, azonban az online dühöngőben ezúttal egészen új formát öltött a rivalizálás.

Hirdetés

A Grand Theft Auto Online végtelen számú őrültségnek adott már otthon a megjelenése óta, hiszen a rengeteg tartalomnak, a modolhatóságnak, és a GTA mechanikák nyújtotta szabadságnak hála rengeteg kreatív és elmebeteg dolgot tudnak kihozni belőle a játékosok. A mostani tömegmegmozdulás azonban szinte minden eddigin túltesz, hiszen felhasználók milliói öltöznek lila és zöld űrlénynek, hogy utána botokkal csépeljék egymást. 

Hirdetés

Elképesztően népszerűvé váltak a közösségi média oldalakon, elsősorban a TikTokon azok a rövid videók, melyeken emberek űrlény jelmezben esnek egymásnak a GTA Online-ban. Az egész sztori onnan indult, hogy néhányan zöld földönkívüliként elkezdtek véletlenszerűen embereket agyonütni a pályán, majd mások az emberiség megmentőiként érkező lila idegeneknek öltöztek, és elkezdtek a zöldekre vadászni. 

Ez odáig fajult, hogy a zöldek csapatát 14,2 millió , míg a lilákét 7,2 millió játékos gazdagítja, nem is beszélve azokról, akik csak követik az események alakulását. Már most rengeteg videót találni a "purple vs green" és az "alien gang war" címszó alatt; ebben például megnézhettek egy válogatást az összecsapásokból:

Nem tudjuk, hogy meddig fajul még a bandaháború, de érdeklődve figyeljük a fejleményeket. Szerintetek mi volt a legviccesebb közösségi esemény videojátékokban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)