Hirdetés

Grand Theft Auto 3 a Grand Theft Auto 4 motorjával

|

Aki nagy rajongója a harmadik résznek, az bizonyára nem veszi zokon, ha kedvence kap egy kis ráncfelvarrást.

Hirdetés

Most, hogy mindenféle pletykák láttak napvilágot a GTA5-tel kapcsolatban, foglalkozzunk egy kicsit az öregebb részekkel is, nehogy megsértődjenek. A Grand Theft Auto 3 a megjelenésekor egészen ledöbbentette a népeket. Azelőtt soha nem láttunk ilyet, és Liberty City hosszú napokra beszippantotta az embert. A város felépítése, és az eddig nem látott perspektívák annyira újak voltak, hogy az egyik leglebilincselőbb játéknak tartottuk. Aztán jött a Mafia, de az már más tészta. Aki szeretné új köntösben játszani a játékot, az látogasson el ide, cselekedje meg amit kell, és máris új fényében csillog a Grand Theft Auto 3.

Ahogyan a Vice City Rage projekt esetében, úgy a GTA3-nál is bejött a képbe a GTA4 motorja, a RAGE (Rockstar Advanced Game Engine).Ez nem egy új dolog, ahogy a hivatkozott oldalon is látszik, már tavaly óta elérhetőek a modok.

Van azonban egy újabb kezdeményezés, melyet egy másik brigád bütyköl, de náluk még jelenleg annyi a gond, hogy nincs közlekedés és a járókelők is hiányoznak, így Liberty City finoman szólva steril, viszont ígéretes dolognak tűnik ez a kezdeményezés is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)