Hirdetés

Grand Theft Auto V - már az első napon jön egy patch

|

Amint megjelenik a Grand Theft Auto V jelenlegi generációkra érkező változata, máris jön hozzá egy patch. Mi lehet a baj?

Hirdetés

Már nagyon közel van a nap, amikor a Playstation 4 és Xbox One tulajdonosok is végre kezükbe vehetik a nagysikerű Grand Theft Auto sorozat ötödik részét, azonban a Rockstar rögtön óvatosságra intette a GTA kultuszhoz későn csatlakozó rajongókat.

A két konzolos játékhoz rögtön egy Day One javítás fog érkezni, amiben a Rockstar szerint "utolsó simítások és optimalizációk" találhatóak majd. A csapat szerint erősen ajánlott a patch letöltése annak érdekében, hogy olyan legyen majd a játékélmény, amilyennek azt a készítők szánták. Emellett arra szeretnék megkérni a játékosokat, hogy legyenek türelemmel, amennyiben bármiféle probléma lépne fel a GTA Online szerverekre való csatlakozással:

"Természetesen rengeteget teszteltük a játékot, de a többszáz tesztelőnk sem lehet annyira alapos, mint amennyire egy többmillió játékosból álló közösség. Kérjük, hogy mindenki legyen türelmes, azonnal javítunk majd minden problémát, hogy a megjelenés annyira zökkenőmentes legyen, amennyire csak lehet."

 

A felhívás mellett szerencsére jó hírekkel is szolgált a Rockstar, ugyanis bejelentették, hogy további ingyenes tartalom érkezik majd a GTA Online-hoz, beleértve a várva várt online bankrablásokat, amelyek természetesen minden platformon elérhetőek lesznek majd.

A Grand Theft Auto V megjelenés november 18-án várható Playstation 4 és Xbox One platformokon, PC-n pedig január 27-én vehetik majd kezükbe a játékosok. Ti mennyire várjátok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)