Hirdetés

Grand Theft Auto V - 50 giga hely és PS Move támogatás PS4-en?

|

A PSN állítólag listázta a Grand Theft Auto V PlayStation 4-es változatát és kiderült egy-két érdekes dolog.

Hirdetés

A Grand Theft Auto V novemberben végre befuthat PlayStation 4-re és Xbox One-ra egyaránt (a PC-s változat jövőre csúszott), de néhány részletet továbbra is homály fed a jelenlegi generációs változatokkal kapcsolatban. A PSN-re nemrég fel-, majd gyorsan lekerült információkból azért megtudhattunk egyet s mást. 

A GTA Forums tagjainak sikerült megörökíteniük egy fotóval a PSN-re felkerült PlayStation 4-es GTA 5 kiszivárgott részleteit, amik arra engednek következtetni, hogy a digitális verziónak legalább 50 GB szabad helyre lesz szüksége (akárcsak a The Last of Us: Remastered esetében), továbbá kihasználja majd a Sony mozgásvezérlője, a PlayStation Move adta lehetőségeket is. Íme a bizonyíték: 

A Rockstar korábban nem közölt semmit a mozgásvezérlés/mozgásérzékelés támogatásáról, így a PSN-nek vagy sikerült lelepleznie egy nagy meglepetést, vagy csak egy egyszerű szolgáltatás lesz. Ti mire tippeltek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)