Hirdetés

Grand Theft Auto V - itt egy rakás új kép, és egy kis grafikai összehasonlítás

|

Ma megjelent a Grand Theft Auto V, de aki még nem játszik vele, vagy csak szereti a szép képeket, ezzel a csokorral ellehet.

Hirdetés

Nos, eljutottunk ide is. Eljött a Grand Theft Auto V PC-s megjelenés napja, és a Rockstar volt olyan kedves, hogy az utolsó pillanatban rendelkezésünkre bocsátott egy rakás új screenshotot, illetve az egyik képen egy kis grafikai összehasonlítást is láthattok.

Természetesen az új képek a PC-s verzióból lettek kilopva, úgyhogy lehet gyönyörködni. A PC-s portért ugyanazok a rockstaros veteránok felelnek, akik a negyedik rész portolását végezték, ám a csapat leszögezte, tanultak a GTA 4 PC változatának hibáiból. Tényleg nem szeretnénk már tovább borzolni az idegeiteket, tekintsétek meg a képeket, aztán ha megvan a játék, irány játszani, ha nincs, irány a bolt (ha pedig a GS előfizetéshez választottátok, akkor sem kell már sokat várnotok).

További új képeket találtok még a galériában, jó nézelődést!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)