Hirdetés

60 millió leszállított példánynál jár a GTA 5

|

A Take-Two legfrissebb üzleti jelentéséből kiderül, hogy a Rockstar Games nyitott világú homokozója, a Grand Theft Auto V eladásai tovább szárnyalnak.

Hirdetés

A Take-Two aktuális pénzügyi jelentése alapján újabb mérföldkőhöz érkezett a Rockstar Games PC-re, PlayStation 3-ra, PlayStation 4-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra is megjelent játszótere, a Grand Theft Auto V.

Már 60 millió példányt sikerült belőle leszállítani a boltoknak, noha ez a szám tavaly augusztusban még csak 54 millióra rúgott. Viszont nem csak a GTA 5 eladásai elképesztőek, ugyanis a GTA Online-ból származó bevételnek is joggal örülhet a kiadó, hiszen bár konkrét adatokról nem nyilatkozott a Take-Two, azt mégis elárulták, hogy decemberben rekordbevételt könyvelhettek el az online változatnak köszönhetően és minden téren növekedést várnak a címtől. 

Említést érdemel még az NBA 2K16 is, amelyből 6 millió példány került a boltokhoz, ami azt jelenti, hogy 72%-kkal több fogyott belőle, mint a korábbi részből, ráadásul a mobilverzió eladásai is 60 százalékkal nőttek az előző időszakhoz képest. 

A cég nagy várakozásokkal néz a következő az április elsejével elkezdődő 2017-es pénzügyi év elébe, hiszen idén érkezik a Battleborn és a Mafia 3 is, utóbbi 2016-os megjelenését direkt kihangsúlyozta a Take-Two, aki egyébként azt is megemlítette, hogy számos új IP és bejelentetlen cím készül jelenleg is náluk.

Ami a VR-t illeti, Strauss Zelnick, a Take-Two Interactive ügyvezetője elmondta, hogyha a virtuális valóság megnyeri magának a közönséget, akkor a cég is "ott lesz", ám jelenleg inkább csak rajta tartják a szemüket a témán. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)