Hirdetés

Grand Theft Auto V - a Rockstar így védekezik Lindsay Lohan ellen

|

Nem kell a fikázást túlzásba vinni, ha egyetlen elegáns mondattal is le lehet rendezni egy megvadult celebet. A GTA 5 perben megindult a védekezés.

Hirdetés

Amikor először hallottunk arról, hogy a GTA 5 világában valaki magára ismert, akkor azért végigfutott néhány cinikus mosoly a szerkesztőségen. Tényleg, egy végletekig szatírikus játékban, amely korunk általános szellemét állítja görbe tükörként elénk valaki magára ismer? Talán az iFruit nem volt elég egyértelmű? Vagy a Lifeinvader? Csak Lindsay Lohan lehet az egyetlen lecsúszott, botrányhős presszótündér a világon? A színésznő szerint igen.

Arról már korábban is írtunk nektek, hogy Lindsay Lohan perel, mert úgy gondolja, hogy a játékban szereplő (és a borítón is pózoló) Lacey Jonas karakterét róla mintázták engedélye nélkül. Kicsit nevetséges vádakkal állt elő, eddig a Rockstar nem is reagált rájuk, de most a per kezdetén azért az ügyvédek egy jól eltalált mondattal szúrtak vissza. A védelem szerint Lohan csak és kizárólag azért perel, hogy ezzel is egy kis figyelmet irányítson magára (ha már mással nem tud, tegyük hozzá csendben, csak nem lesz ebből is per). A hasonlóság az ügyvédek szerint pusztán annyi, hogy egy fiatal, szőke színésznőről van szó, ebből pedig azért még rohangál pár. A kissé nevetséges jogi mizéria még folytatódik, természetesen mi is beszámolunk majd nektek róla.

És most következzék egy szám arról, hogy milyen nehéz is celeb élete.

Egész jó slágereket tol ez a Lacey Jonas, nem?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)