Hirdetés

Grand Theft Auto 6 - már vannak ötletek

|

Meg sem fordult a fejünkben, hogy a GTA sorozat az ötödik résszel zárul, de a Rockstar North elnöke elárulta: már van néhány ötletük a folytatásra.

Hirdetés

Nem tudjuk még, hány évet kell várnunk a következő Grand Theft Auto megjelenésére, de korai is ezen gondolkodni.

A Rockstar North egyelőre a GTA Online hibáinak kijavításán, a játék tartalmi bővítésén és a Grand Theft Auto V még be nem jelentett DLC-in dolgozik a nap 24 órájában. Nem is várjuk el a csapattól, hogy már a Grand Theft Auto VI első részleteinek nyilvánosságra hozását tervezgessék, de titkon reménykedünk abban, hogy ha eljön az idő, végre visszatérhetünk majd Vice Citybe. Mivel Leslie Benzies, a stúdió elnöke a Developnak válaszolva azt állította, hogy körülbelül 45 évre elegendő ötletük van, esélyes, hogy a játékos társadalom egyik legkedveltebb játékbeli helyszínének újragondolását is számba vették.

„Nem tudjuk, milyen lesz a GTA VI, de vannak ötleteink. Jelenleg a GTA Online-ra fókuszálunk. Nincs megállás a V befejezése és az Online fejlesztése között. [...] Emellett van még néhány dolog - izék, DLC-k, nem tudom hogy mondjam pontosan - amit szeretnénk megcsinálni.” - mondta Benzies.

Az „izék” alatt nem kizárt, hogy a PC-s verziót értik, melynek petícióját jelenleg körülbelül 600 000-en írták alá.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)