Hirdetés

Most egy pálya miatt gondolják azt sokan, hogy Vice City-ben játszódik majd a GTA VI

|

Bejelentés híján mindenre ugrik most az internet népe, a Grand Theft Auto Online új versenypályája is aktivizálta az összeesküvés-elméletekre fogékonyakat.

Hirdetés

Amíg a Rockstar Games nem mond valamit hivatalosat, minden, állítólag a Grand Theft Auto VI-ról szóló információt kezeljetek erős fenntartásokkal, pletykaként. A kiadó nagyon ügyel arra, hogy ne szivárogjon ki semmi, és jellemzően nem is szokott, de most szerencsére nem egy "megbízható, névtelen forrásra" hivatkozó fórumozó állításairól van szó.

Hirdetés

Ami az egész sztoriban tény, hogy a Grand Theft Auto Online legutóbbi, formaautós versenyeket hozó DLC-jével bekerült a Height of Society pálya. Egy játékos ennek pályarajzát meglátva azonnal felfedezte a hasonlóságot Amerika térképével, és azt rakta össze, hogy a Grand Theft Auto VI-ban a Miamiról mintázott Vice City mellett Chicagót és Mexikót is meglátogathatjuk majd. 

A DLC megjelenését követően, február végén a gonnaenodaethat nevű, a Red Dead Redemption 2 pár részletét és PC-s változatát a bejelentés előtt kiszivárogtató fórumozó annyit írt, "Cartographers start your engines!!", azaz "Térképészek, indítsátok a motorokat", amivel talán pont arra akart utalni, hogy a pályarajzok rejtenek utalásokat, sőt, későbbi (március 8-ai) kommentjeivel konkrétan a Height of Societyre célozgatott a GTAForums oldalán. Beszélt márciusi bejelentésről is, de ez most a koronavírus-helyzet miatt simán változhatott. Talán épp ő áll a fenti elmélet mögött is, és ez az egész egy félrevezetés. Előbb-utóbb kiderül, és vége lesz ennek a találgatásokkal, bizonytalansággal teli időszaknak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)