Hirdetés

Grand Theft Auto: Chinatown Wars - Márciusban a boltokban

|

Sajnos nem a Grand Theft Auto legújabb kiegészítőjéről van szó, viszont a Nintendo DS tulajok dörzsölhetik a tenyerüket.

Hirdetés

A Rockstar és a Take-Two tegnap nagy büszkén bejelentette a legújabb Grand Theft Auto epizódot, ami a Chinatown Wars alcímet viseli, és csak Nintendo DS-re érkezik. Érkezik méghozzá egészen pontosan jövő év március 17-én Észak Amerikába, és 20-án Európába. A Rockstar mérhetetlenül büszke új játékára, amit a Rockstar Leeds stúdió dobott össze. Állításuk szerint a játék méltó a nagy névhez, és a Rockstaros srácoknak sikerült Liberty City-t úgy felépíteniük, hogy annak semmiféle szégyenkezni valója nincs a Grand Theft Auto 4-el szemben sem. Mivel a játékon nem a Grand Theft Auto negyedik részével foglalkozó csapatdolgozott, így nem kell félnünk, hogy kedvencünk hanyagolódna. A javítások és a letölthető tartalmak vélhetőleg még sokáig érkeznek majd a PC-s és a konzolos verziókhoz is. A Nintendo DS tulajok pedig örvendezhetnek, mert a Rockstar szerint olyan játékot sikerült nekik összehozni, amilyenre még nem volt példa. Liberty City ugyanaz a lélegző, élő nagyváros lesz, mint amit már megismertünk a nagyhírű sorozatból. Aztán, tényleg úgy legyen.

 

gtads.jpg
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)