Hirdetés

Grand Theft Auto Online - így kell megújítani a multiplayert

|

Zseniálisan csavarta ki az általunk ismert Capture-the-Flag módot a Rockstar, négyféleképpen játszhatunk foglalósdit. Nem zászlókat kell elfoglalni, sokkal jobbat találtak ki.

Hirdetés

Mostmár szinte tökéletesen helyreállt a GTA Online világának rendje, a Rockstar pedig nem győzi szórni a tartalmas tartalmi frissítéseket.

Körülbelül egy hete megjött a Content Creator, a holnap érkező frissítés pedig a Capture módot adja hozzá a kínálathoz, ami négyféleképpen játszható. Így:

Raid

A raidben be kell jutni az ellenfél bázisára és ellopni egy csomagot, majd visszavinni a saját bázisra. A meccsnek akkor van vége, ha valaki eléri a célpontszámot (és ezzel nyer), vagy lejár az idő. Utóbbi esetben azé a győzelem, aki több csomagot vitt el. 

- Beachin: négy csapat ostromolja egymás bázisát, hogy a lehető legtöbb „anyagot” birtokolják. Aki nyer, az szolgálja ki a Vespucci Beach-re látogató turisták igényeit.

- Wargames: helyszíne a Fort Zancudo légibázis, itt fegyvereket kell egymástól lelopni, amiket - a kerettörténet szerint - ezután a feketepiacon értékesítünk. Két bázis van a létesítmény két végpontján, és a vadászrepülők használata is engedélyezett.

Hold

A csapatoknak a lehető legtöbb csomagot kell összegyűjteni és visszavinni a bázisra. A csomagok a pályán elszórva, illetve az ellenfél bázisán is megtalálhatóak. Az nyer, aki eléri a célpontszámot, vagy az idő lejártával a letöbb csomagot birtokolja.

- Block Party: Chamberlain Hillsben kezd elhatalmasodni a bandák erőszakossága, közelharcok során próbálják ritkítani az ellenséges csoportok egymást. Négy csapat vetekszik egymással, mindegyiknek két csomagja van, és ha valaki más csomagját veszik el, azt védelmezni kell a bázison.

 

GTA

Nyilván van GTA mód, és nyilván autókat kell lopni benne. A pályán elszórtan vannak autók, ezeket kell eljuttatni a bázisra. Aki több autót lop el, az nyer. 

- My Maibatsu: Négy csapatnak kell Sanchez motorokat lopnia, majd visszavinni a bázisra. Érdemes először a Maibatsu gyárban keresni.

- Field of Screams: Traktorhiány van Grapeseedben, két rivális banda küzdhet a Fieldmaster traktor megszerzéséért, különben nem lesz aratás.

Contend

A Contendben csak egy csomag van, amit a pálya közepén helyetek el. A csapatoknak ezt a csomagot kell megszerezni és visszajuttatni saját bázisukra, majd ha ez sikerült, a csomag újraterem, és újra elvihető. 

- Salty Snatch: A Chumash Beach két végpontjáról indul a két csapat, a mólón lévő csomagot próbálják ellopni. „Bármit megtarthatnak, amit a homokban találnak."

Ezekkel együtt összesen 20 meló van, köztük például egy olyan, amelyben buszt kell lopni (ezt látjátok a középső képen). A szokásnak megfelelően természetesen javítások és balanszolás is jött, a frissítés részletes tartalmát ide kattintva ismerhetitek meg. Ki jön GTA-zni a GTA-ban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)