Hirdetés

Grand Theft Auto III - kicsoda is Darkel, a titokzatos, törölt csöves?

|

A GTA III-ból a megjelenés előtt kitöröltek egy karaktert, aki a sorozat legsötétebb arca is lehetett volna.

Hirdetés

Darkel eredetileg egy fontos szereplő lett volna a Grand Theft Auto III-ban, de röviddel a megjelenés előtt kivágták a játékból. Valószínűleg sokan nem hallottatok róla, a játék azért nélküle is teljes volt.

Természetesen a PS2 éra nagyjai nem hagyhattak hátra egy karaktert, akiről a Rockstar azt nyilatkozta, hogy a küldetései őrültek, sötétek és gonoszak lesznek. Mindenki ki akarta próbálni a feladatokat, és össze akart haverkodni az állítólagosan zakkant csövessel.

A titokzatos szereplő kapcsán most Vadim M rángatta elő a nyomokat, és olyan témákat is elővesz, mint Darkel pletykált küldetései. Olyan hírek terjengtek a srácról, hogy elküld majd minket felrobbantani egy busznyi iskolást. Mint kiderült, ez sem teljesen igaz.

Ugyan valószínűleg sosem kapjuk vissza ezt az őrültet a játékba, ettől függetlenül még 15 évvel a megjelenés után is izgalmas téma.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)