Hirdetés

Grand Theft Auto Online - megéri a hétvégén játszani

|

Ajándékok és kedvezmények várnak azokra, akik szeptember 2-ig bejelentkeznek.

Hirdetés

A Grand Theft Auto Online töretlen sikernek örvend megjelenése óta, nemrég rekord számú játékost érdekelt a kaszinós frissítés, a Rockstar pedig még egy kicsit növelni kívánja ezt a játékosbázist, ugyanis ajándékokkal és combos leárazásokkal búcsúztatják el a nyarat.

Hirdetés

Minden játékosnak, aki augusztus 29 és szeptember 2 között bejelentkezik 500 ezer GTA$ üti a markát, amit a következő héten írnak jóvá a számlájára. Ha éppenséggel úsztok a pénzben és azt sem tudjátok mire költhetnétek a zöldhasút, akkor egy igazi autókülönlegességgel készültek nektek a fejlesztők, ugyanis most jelent meg az Ocelot Locust sportautó, aminek az a különlegessége, hogy nem tartalmaz olyan úri huncutságokat, mint a szélvédő, a tető vagy az ablakok, ezek ugyanis fel lettek áldozva a sebesség oltárán. Ha ki akarjátok próbálni, milyen a kompromisszumok nélküli, pusztán a brutális gyorsulás jegyében összerakott járgány, akkor nézzetek el a Legendary Motorsport szalonjába. Ehhez kapcsolódóan minden játékosnak jár a hétvégén egy Ocelotos póló is.

Ezen felül szeptember 4-ig a Gunrunning Sell missziók, a csempész áruk és a Bunker Series kihívások is dupla pénzt fizetnek, illetve minden bunkerre, hangárra és néhány prémium járgányra is 40% kedvezmény jár, szóval ha leszakítjátok a dupla lét, akkor érdemes lehet még gyorsan szétnézni a kereskedőknél is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)