Hirdetés

Grand Theft Auto IV: az „igazi” Niko?

|

Aki már mélyen elgondolkozott rajta: vajon kiről mintázhatták Niko Bellic figuráját, az most talán megtalálja a választ…

Hirdetés

Természetesen a találgatások birodalmában járunk, hiszen a Rockstar nem adott ki semmilyen nyilatkozatot erre vonatkozólag, ám ordító a hasonlóság… Hogy kiről is van szó? Az ellenséges terület című háborús akciófilm negatív főszereplőjéről, Vladamir Mashkovról, aki szakasztott úgy néz ki a filmben, mint a GTA IV főszereplője. Ugyanazt a világoskék melegítő felsőt láthatjuk rajta, mint az egyik artworkön és a borostás arca is feltűnően hasonlít rá. Akit még mindig nem sikerült meggyőzni, annak még azt is megsúgom, hogy a Mashkov a filmben egy elszánt, jéghideg szerb katonát alakít, Niko pedig úgyszintén szerb illetőségű ex-katona…

 Az alant látható youtube filmekben az összehasonlító videót és egy rövid jelenetet láthattok a filmből, Mashkov szereplésével. Az összehasonlító képet jómagam követtem el. Én is régen láttam már ezt az (egyébként elég átlagos) mozit, de most Mashkov miatt meg kell majd megint néznem… :) Nektek is ezt javaslom, amíg nem jön ki a GTA IV… (PC-sek többször is megnézhetik a filmet… ;) )

 

 

niko_mashkov.jpg
 
 

 

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)