Hirdetés

Grand Theft Auto IV - még durvább lett az iCEnhancer mod

|

Megérkezett a GTA IV egyik legkiemelkedőbb modjának 3.0-s változata, amely még tovább szépíti az egyébként is elképesztő játékot. Ez már keményen next-gen territórium.

Hirdetés

A Grand Theft Auto IV megjelenésekor lélegzetelállító volt, a Rockstar grafikai megoldásait nem sok fejlesztő tudta akkoriban leutánozni, pláne nem egy hatalmas térképpel rendelkező open world játékban. A modderek nem sokkal később rájöttek, hogy bőven van még ebben a motorban, így elkészült az iCEnhancer mod, amely fokozatosan egyre szebbé tette a játékot, feltéve, hogy volt hozzá egy erőművünk, az élsimítás mértékével párhuzamosan ugyanis a gépigény is megnőtt, nem is kicsit.

A mod első változata még 2011-ben jelent meg, és már akkor is szájtátva figyeltük, ahogy a Rockstar játékából valami elképesztő grafikai részletességű szörnyeteg bújik elő. Az azóta eltelt három év alatt a csapat már a 3.0-s verzióig fejlesztette a modot, amelybe rengeteg újítást sikerült belezsúfolniuk.

Az iCEnhancer 3.0 új napszakváltással, feljavított teljesítménnyel, időjárásonként változó és a korábbiakhoz képest sokkal realisztikusabb fényhatásokkal, egyszerűbb beállításokkal és kidolgozottabb motion blurrel jelent meg. A mod a játék 1.0.7.0-s verziójával és az EFLC-vel is kompatibilis, az érdeklődők innen tudják letölteni, már ha épp nem haldoklanak a szerverek.

Nektek hogy tetszik a legújabb iCEnhancer mod?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)