Hirdetés

Grand Theft Auto IV Complete - PC-re is!

|

Esetleg jó karácsonyi ajándék is lehet, figyeljünk oda!

Hirdetés

Várhatóan csütörtöktől PC-re is kapható lesz hazánkban  a GTA IV. COMPLETE a Grand Theft Auto sorozat eddigi legteljesebb kiadása!

Az 2008-as Grand Thef Auto IV. és az idén megjelent GTA Episodes from Libert City ( Vagyis a pakk tartalmazni fogja a Lost and Damned valamint a Ballad of Gay Tony kiegészítőket) most PC platformon is elérhetővé válik magyar dobozban, részletes magyar leírással. A csomag ajánlott fogyasztói ára 9900 forint, tehát akinek még nincs meg sem az alapjáték sem a kiegészítő dobozos verziója annak érdemes ezt a csomagot választania! Várható megjelenés: 2010. december 17, ajánlott fogyasztói ára 9900.

 

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)