Hirdetés

Grand Theft Auto IV gyűjtői kiadás

|

A Take 2 hivatalos bejelentésben tudatta a nagyvilággal, hogy a Grand Theft Auto IV fejlesztéséért felelős Rockstar gyűjtőknek szánt kiadást is tervez kiadni az ősszel.

Hirdetés

A bejelentés szerint a PlayStation 3 és Xbox 360 konzolra érkező GTA 4 gyűjtőknek szánt, limitált kiadású változata speciális csomagolást kap majd. E mellett a pakk tartalmazni fog egy könyvet is, amibe a fejlesztés során készített vázlatok (artwork) kerülnek majd bele, valamint kapunk egy különleges táskát, kulcstartót és a játék zenei anyagát tartalmazó CD-t. A speciális változat megjelenése az alap változattal egy időben várható és 89.99 dollárért kerül majd ki a boltokba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)