Hirdetés

Grand Theft Auto IV iCEnhancer - ilyen gyönyörű még sosem volt

|

A legjobb GTA IV mod legújabb verziója ütötte fel a fejét a neten, és ugyan már csak alig pár hét választ el minket a GTA V PC-s megjelenésétől, ezt még mindenképp ki fogjuk próbálni.

Hirdetés

Míg a konzolosok már rég a GTA V-öt nyüstölik, a PC-s játékosok továbbra is a januári megjelenést várják. Hogy pontosan milyen lesz a Grand Theft Auto V PC-s változata, azt egyelőre csak tippelgetni tudjuk, de az, hogy a Max Payne csapata csinálja, biztató jel arra, hogy nem egy béna portot kapunk majd.

A GTA IV kezdeti bukdácsolásai ellenére egy igencsak brutális játékká nőtte ki magát, köszönhetően elsősorban a rajongóknak, akik rengeteg modot készítettek a Rockstar játékához. Az egyik legkiemelkedőbb egész biztos az iCEnhancer mod, amelynek hamarosan a C verziószámmal ellátott változata is befut majd.

Hogy a mod végleges változata pontosan milyen változtatásokat tartalmaz, arról egyelőre nem rántották le a leplet, de a modot fejlesztő Hayssam "icelaglace" Keilany elmondta, hogy két alapbeállítás közül választhatunk majd, amelyek közül az egyik jóval realisztikusabb lesz. Pontos megjelenési dátum nincs, de ha többet tudunk, azonnal beszámolunk róla.

Ti toljátok még a GTA IV-et?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)