Hirdetés

Grand Theft Auto IV - Megérkezett a harmadik javítás

|

Szám szerint a harmadik javítócsomag futott be, hogy gatyába rázza a GTA sorozat negyedik epizódjának PC-s kiadását.

Hirdetés

A 2008-as esztendő egyik legnagyobb kritikai és anyagi sikere több év játéka cím birtokosaként érkezett meg asztali és hordozható számítógépekre, csak hogy a lelkes vásárlók egy része olyan pofát vágjon, mintha varangyos békát kellene nyalogatnia. A komoly technikai problémákat és a jövendőbeli letölthető tartalmak teljes hiányát egy videószerkesztő volt hivatott elhomályosítani. Ennek köszönhetően ugyan rendszeresen érkeznek a jobbnál jobb házi videók a GTA IV pc-s rajongótáborának hazai sejtjétől, de megfelelő erőmű nélkül sokan az első, majd a második javítás megérkezte után is a fogukat szívták tehetetlenségükben.
Na majd most! Legalábbis reméljük, hogy majd most sikerül mosolyt varázsolni a mogorva arcokra, s tovább növelni azok számát, akik gondtalanul élvezhetik a játékot, amire nem kevés pénzt adtak ki.

Grand Theft Auto IV - 110. kp Grand Theft Auto IV - 111. kp Grand Theft Auto IV - 112. kp Grand Theft Auto IV - 113. kp



Csupán néhány apróság a javított hibákból, és fejlesztésekből, amelyeket a kb. 55 MB-os csomagocska tartalmaz: worthpalying, gamershell
- ATI 1900-as sorozatba tartozó kártyák tulajdonosai most már az összes fényforrást élvezhetik.
- ALT-TAB billentyűkombinációnál szünetelnek az átvezetők, és onnan folytatódnak, ahol épp megállítottuk.
- Jobb grafikai és fizikai teljesítmény várható.
- Az vezérlőbillentyűk átállításánál nagyobb szabadságot kapunk.
- Növelték a támogatott kontrollerek körét
- Újra láthatóak a második javítás után eltünedező hotdog árusok, fényújságok, stb.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)