Hirdetés

Frissítést kapott a Grand Theft Auto IV

|

Az idén már több mint 8 éves játékkal volt még néhány probléma, amit a Rockstar fontosnak gondolt javítani.

Hirdetés

Lassan a Grand Theft Auto IV is olyan öreg lesz, hogy jöhet belőle egy évfordulós változat. A 3D-s éra játékai mobilra költöztek, de a negyedik nagy GTA-t talán még a csúcskészülékek sem bírnák el. Egy remasternek viszont tudnánk örülni.

Amíg az nem jön, a PC-sek örülhetnek, ugyanis a napokban érkezett patch több hibát javít, valamint teljesen kompatibilissé teszi a játékot a Windows 7-nél újabb operációs rendszerekkel. Kijavították a bugot, ami miatt az Out of Commission küldetés nem volt teljesíthető, ha a játék 60 fps-nél többel futott, illetve azt is, melynek köszönhetően a beállításokat nem tudták megváltoztatni a modern videokártyákat használók. A 2 GB-nál több VRAM-mal rendelkező kártyák esetében most már problémamentesen jelzi a játék az erőforráshasználatot, a térképen minden felbontásnál jól jelenik meg a célkereszt, a Brief menüpontban pedig rendeltetésszerűen görgethető a szöveg. A javítások teljes listáját itt találjátok

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)