Hirdetés

Grand Theft Auto IV - kivesznek néhány zenét

|

Idén tízéves lesz a Grand Theft Auto IV, ami azt is jelenti, hogy lejár pár licenc.

Hirdetés

Sajnos még mindig létezik az a fura dolog, hogy a játékokhoz korlátozott ideig lehet számokat licencelni, és ha lejár a licenc, a fejlesztők vagy fizetnek, hogy a dalok maradhassanak, és a játék változatlanul legyen forgalomban, vagy nem, és eltávolítják azokat. A Rockstar most is az utóbbit választotta.

Hirdetés

Várhatóan április 29-én, a játék megjelenésének 10. évfordulóján kerülnek ki az érintett dalok. Egyelőre nincs információ arról, melyek lesznek ezek, és eleve csak onnan tudunk az ügyről, hogy a Kotaku UK belsős forrásai szellőztették meg, a Rockstar nem jelentett be semmit (ahogy amúgy a San Andreas-nál sem). Érdekes egyébként, hogy a PS3-as játékosok állítólag kódokat kaphatnak, hogy letölthessék a kikerülő zenéket.

Melyik volt a kedvenc rádiótok a játékban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)