Hirdetés

PC-re akartad megvenni a Grand Theft Auto IV-et? Igazán kár

|

Ha az elmúlt több mint tíz évben nem határoztad el magad, és nem böktél a vásárlás gombjára, most már hiába keseregsz.

Hirdetés

Két éve ünnepelte tizedik születésnapját a Grand Theft Auto sorozat HD érájának első játéka, a GTA IV, úgyhogy aki nagyon akarta, valószínűleg már kipróbálta, de a halogatás mestereinek van egy rossz hírünk: a játékot nem lehet megvenni Steamen, és egyelőre senki nem tudja, miért.

Hirdetés

Az adatlap él, de a vásárlás gombja mind az alapváltozat, mind a két DLC-vel kiegészített Complete Edition oldaláról eltűnt; érdekes módon az Episodes from Liberty City DLC-csomag továbbra is elérhető, illetve Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra is kapható a játék digitálisan. A háttérben valószínűleg az áll, hogy lejártak a zenék jogai, de egyelőre nem kaptunk hivatalos tájékoztatást. Ezt egyébként egyszer már orvosolták egy patchcsel 2018-ban, úgyhogy simán lehet, hogy más gond adódott, vagy csak szeretnék majd átpakolni a Rockstar Launcherbe a sorozat ezen részét is. Aki nagyon akarja, a készlet erejéig még vásárolhat kódokat viszonteladóktól, azok valószínűleg működni fognak, de erre sincs garancia.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)