Hirdetés

Grand Theft Auto IV: The Ballad of Gay Tony és Hellblade: Senua's Sacrifice - ezzel játszunk a hétvégén

|

Gengszternek állunk, elveszítjük az eszünket, és ez még csak a jéghegy csúcsa.

Hirdetés

Jellemzően a jól bevált módszerekkel küzdünk az uborkaszezon eseménytelenségével járó unalom ellen, többnyire igyekszünk elszakadni a kijelzőktől, ami könnyebben megy, ha az időjárás is partner ebben. Egyébként pedig olyan játékokat kotrunk elő gyűjteményünk mélyéről, amelyekről érthetetlen módon megfeledkeztünk, holott igazán megérdemelnék, hogy legalább egyszer tisztességesen végigjátsszuk.

Hirdetés

HP - Mondanám, hogy végre befejezem a The Quarry-t, de szinte biztos vagyok benne, hogy megint lesz valami virtuális lézerfény, ami eltereli a figyelmem, mint a cicának. A netflixes Resident Evil sorozatot darálva például kedvem lett kicsit nosztalgiázni, könnyen lehet, hogy a Resident Evil 2 is előkerül, hogy legalább valami időkihívást teljesítsek.

Paca - Mivel a Stray-ig, illetve utána a Saints Row-ig semmi nem jön, ami különösebben érdekel, megnéztem, miket telepítettem az Xboxomra az évek során, és rájöttem, hogy anno nem fejeztem be a GTA IV The Ballad of Gay Tony DLC-jét, úgyhogy ennek álltam neki. Az a helyzet, hogy 14 év után is tökéletesen játszható, kiválóak a karakterek és olyan GTA-san abszurd a sztori, imádom, ezt pörgetem majd, és ha vége, belevágok a Saints Row 2-be, amit most, egy leárazás során 145 forintért vettem meg.

Csirke - Bármennyire is fura, a Horizon Forbidden Westet most a PowerWash Simulator tudta velem kicsit feledtetni, elképesztően relaxáló a magasnyomású mosóval ügyködni. 

Hirdetés

Kaci - Nem vagyok hajlandó addig befizetni a PS Plus Extrát, amíg legalább egy nagy játékot végig nem tolok a Game Pass kínálatából, úgyhogy a hétvégén újra nekiveselkedem a Hellblade-nek. Egyszer már belevágtam, de nem jutottam messzire, talán most sikerül eljutni a történet végére.

Zs - Lecsíptem a Game Passról a Telling Liest, de ez a tétel már számomra is túl szabatosan kezeli a filmek és a játékok közötti határvonalat, így intenzívebb élmények után kutatva ismét elővettem a BioShock Infinite-et, ami sosem okoz csalódást. 

Szada - Képregényeket és könyveket fogok olvasni, valószínűleg az Identity Crisis - Meghasonlás, A rosszfiúk, a Skandar és az unikornistolvaj, a Star Wars: Vérvörös birodalom, az Eltűnök a sötétben vagy A megtévesztés foka közül válogatva, ezeket a címeket most úgyis relevánsnak érzem. 

Hunter - Mivel elindult a Star Guardian esemény a LoL-ban, ezért valószínűleg felváltva fogom pörgetni a meccseket a PC-s és a mobilos verziókban. Mondjuk majd az ötödik gyalázatos vereség után lehet, benézek a Wrath of the Lich King Classic béta szervereire, mert a Blizzard végre megszánt egy meghívóval, én pedig nagy örömmel szimatolom ki az összes bugot Northrenden.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Szabi - Még mindig a Horizon Forbidden West gépszörnyeivel hadakozom, közben pedig hálaéneket zengek a Guerrilla Games kreatívjainak, hogy meghallgatták imáimat, és az első rész után végre normális arcanimációt készítettek a karaktereknek. Így már tényleg semmi nem zavar Aloy történetének élvezetében.

Kivi - Eléggé mozgalmas hétvégém lesz, de nyáron talán nem is baj, hogy nincs időm annyit játszani. A haverokkal azért összeállunk, hogy bohóckodjunk néhány kört a Fall Guysban. A limitált ideig elérhető Assassin's Creed eseményen már sokat nyertünk, de a cél, hogy behúzzunk pár koronát a hagyományos csapatos módban is.

Chava - Megint kútba esett egy régóta tervezgetett horgászhétvége, ezért film- és sorozatmaratont tartva duzzogok a következő napokban. Miután befejezzük a Ms. Marvelt, következik az Egy hosszú hosszú éjszaka, majd pedig a The Boys 3. évada és a Resident Evil.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)