Hirdetés

Grand Theft Auto IV: The Ballad of Gay Tony képek érkeztek

|

A Rockstar egy szakajtónyi képpel tömte tele virtuális postaládánkat, gondoltuk, megosztjuk őket veletek is.

Hirdetés

Lehet, hogy nem a legszerencsésebb a Grand Theft Auto IV: The Ballad of Gay Tony DLC címválasztása, de tényleg csak azt az apróságot kellene felfognia a másságon megütköző rajongóknak, hogy nem az általa megszemélyesített karakter issza langyosan a tejeskávét, hanem annak főnöke. Nagy különbség.



No mindegy, valójában nincs ennek jelentősége. Csak a lényeg számít, vagyis az, hogy a tegnap esti, roppant hangulatos tudósítás után a rajongók szívének bizonyára kedves képanyaggal lettünk gazdagabba. Persze nyomban telepakultuk a Grand Theft Auto IV: The Ballad of Gay Tony galériát, hogy egy helyen megtaláljátok az összeset.



Ha jól sejtem, sokan fognak azzal kísérletezni, hogy levetik magukat egy felhőkarcoló tetejéről, netán egy lustán köröző helikopter pilótafülkéjéből, aztán nem sokkal a becsapódás előtt kinyitják az ejtőernyőt. Már ha nem felejtik el felcsatolni az ugrást megelőzően.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)