Hirdetés

Grand Theft Auto IV: The Lost and Damned és DiRT Rally 2 - ezzel játszunk a hétvégén

|

Megint találtunk pár játékot, amivel szívesen elütjük az időt az igazi tavaszra várva. Időjárás, menj haza, részeg vagy!

Hirdetés

Úgy tűnik, eddig tartott az Outriders pünkösdi királysága, a GS csapat többsége visszatért a backlog kipucolásához. Persze mi sem bánnánk, ha újra magára találna a játékipar (azért a május már egész ígéretesnek tűnik), de ha vesszük a fáradságot, és végre megcsináljuk a régóta halogatott leltározást, akkor látni fogjuk, hogy hónapokra, sőt akár évekre elegendő a tartalékunk.

Hirdetés

HP - Egy kis Modern Warfare Shoot the Ship móka, mellé némi Overcooked (bár attól 30 perc után agyérgörcsöt szoktam kapni), és offline pedig Szabadulópakli, amit Paca adott kölcsön, hogy kipróbálhassuk itthon. Kellemes hétvége lesz ez, előre megmondom.

Paca - A héten minden szabad percemben a Grand Theft Auto IV The Lost and Damned kiegészítőjét pörgettem, nem tervezem megszakítani ezt a sort. Egyébként sem lesz sok időm játszani, ebben meg 5-10 perc alatt lenyomhatok valami rövid küldetést, aztán visszatérhetek egyéb teendőimhez.

Zs - A Microsoft tavaszi leárazásán sikerült lecsapnom a pár hete wishlistelt DiRT Rally 2-re,  úgyhogy a hétvége játékra áldozott részében valószínűleg fejre állt raliautók virtuális volánjánál fogok bosszankodni a saját ügyetlenségemen. Ha ezek után marad még szabadidőm, akkor a Batman: Golden Dawn képregényt is beiktatom a programba.

Szabi - A hétvégén valószínűleg nem lesz időm játszani, de ha mégis, akkor valószínűleg drogkartelleket számolunk fel a Ghost Recon: Wildlandsben, ami meglehetősen jó mulatság egyelőre a komákkal. Igaz, hogy kooperatív módban szinte minden képes szórakoztató lenni, de a káoszba süllyedő Bolívia hangulata már önmagában is elvarázsolja az embert.

Iván - Vagy a megkésett Hades-mániámnak hódolok tovább, vagy nyugiban (?) gurulgatok még egy kicsit a Days Gone-ban, ami meg a kezdeti fenntartásaim ellenére egyre inkább tetszik nekem. Vagy csak túl gyáva volnék egyedül károgni itt a közös szomorkodás közepette? Bárhogy is legyen, azért még agyalok rajta, hogy szétbarmoljak-e mindent egy kellemetlen Mortal Kombat-filmmaratonnal.

Kivi - Új pisztollyal bővült hosszú idő után a Call of Duty: Modern Warfare, így végre megint van egy fegyver, amire megszerezhetem a Damascus festést. A dupla XP hétvége segíteni fog ebben, és a végén még lehet, hogy megjön újra a kedvem a Warzone-hoz is, ami szintén kapott egy kisebb tartalmi frissítést.

MattMadz - Az egyetemi elfoglaltságok mellett aligha jut időm játszani, ha viszont igen, biztosan a RUST-ba ölöm bele minden szabad percem, hiszen két barátommal egy trió szervert próbálunk meg dominálni, egyelőre sikertelenül.

- Amellett, hogy pörög tovább a Darkest Dungeon, a héten megmagyarázhatatlan vágyat éreztem, hogy kipróbáljam az Immortals: Fenyx Risingot. Úgyhogy a hétvégén lehúzom a demót és kiderítem, hogy tévúton járok, vagy tényleg élvezném ezt a fajta open-world mókát.

Csirke - Kijött a legújabb, ezúttal erősen Harry Potter beütésű szett a Magic: The Gathering Arenához, úgyhogy masszívan draftolok, gyűjtöm az új lapokat, és próbálom szokni az új képességeket. 

Chava - Meg mernék rá esküdni, hogy a bögre, amiből a reggeli kávémat fogyasztottam, pár centivel arrébb hever most az asztalon, mint ahova leraktam. Minderről a 2017-es Prey tehet, aminek ugyan a címén kívül kevés köze van az indiános sci-fihez, de ez nem is feltétlenül baj. Egyébként is jobban kedvelem az ún. immersive sim játékokat, mint a standard lövöldéket.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)