Hirdetés

Grand Theft Auto IV vs. Iron Man

|

Mike Hickey elemző szerint a GTA IV április 29-i megjelenése ronthat az ugyanazon a héten debütáló Iron Man nézettségén.

Hirdetés

A játékkiadókat a hozzáértők gyakran szokták figyelmeztetni, hogy termékeikkel nem csak a többi videójátékkal kell szembeszállniuk, hanem a szórakoztató média más ágai is komoly ellenlábast jelentenek. Azonban az egyre nagyobb nevű játék franchise-ok kialakulásával ez az állítás visszafelé is kezd igazzá válni. Mike Hickey szerint a GTA IV-gyel elfoglalt fiatalok nagy száma erős hatással lesz az Iron Man kezdeti nézettségére, mivel a film és a játék is ugyanazt a korosztályt (18-34 év) célozza meg.

Korábban már történt hasonló eset, ugyanis a Halo 3 megjelenésekor a Hollywood-i fejesek a játékra fogták bevételeik visszaesését. És a Halo 3 csak egy platformra jelent meg, szemben a GTA IV-gyel.

Grand Theft Auto IV - 42. kp

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)