Hirdetés

Grand Theft Auto V - a Halloween főcimdala autódudákkal

|

A Grand Theft Auto sorozat rajongói természetesen az ünnepnapokon sem elégszenek meg egy egyszerű családi összejövetellel.

Hirdetés

A Rockstar Games csapata folyamatosan gondoskodik arról, hogy mindig legyen mit játszania a Grand Theft Auto rajongóinak, de ha valaki esetleg még így is beleunna, akkor a rajongókra folyamatosan számíthat, hogy kihozzanak az amúgy is abszurd sorozatból valami mégnagyobb őrültséget. Ezúttal Halloween alkalmából a klasszikus John Carpenter film, a nagyon találó című Halloween főcímdalát sikerült eljátszani autódudák segítségével.

Carpenter klasszikusairól, mint A dolog, a Nagy Zűr Kis-Kínűban vagy a Menekülés Los Angelesből, valószínűleg hallottatok már. A Halloween még éppen aktuális, úgyhogy nézzétek meg, hogy lesz a sokoldalú Grand Theft Auto V-ből zenés játék:

Nektek hogy tetszik? Próbálkoztatok már ilyesmivel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)