Hirdetés

Grand Theft Auto mint oktatószoftver

|

A Grand Theft Auto és a Monster Jam sorozatból tanult meg vezetni egy kisfiú.

Hirdetés

Egy poros amerikai kisváros lakója volt a 6 éves kisfiú, aki lekésve a reggeli iskolai buszt, úgy döntött ez nem akadályozhatja meg abban, hogy eljusson a suliba. A nyilvánvalóan stréber kissrác bepattant hát szülei Ford Taurus-ába, és elindult hősiesen. Hősünk csaknem 6 mérföldet kocsikázott, mikor is egy határozottan pimasz oszlop megállásra kényszerítette. A srác ugyan itt-ott bibis lett, de semmi komoly, és elszántságát sem veszítette el: a lerobbant járgányt hátrahagyva gyalog indult tovább. Az iskolába azonban nem érhetett el, mert a rend szigorú őre elkapta. A srác - aki enyhébb zúzódásokkal megúszta a kalandot - elmondása szerint egyáltalán nem félt, sőt biztos volt benne, hogy sikerrel jár, hiszen annyit tolta a Grand Theft Auto-t és a Monster Jamet, hogy profi sofőrként is megállná a helyét. A gyerkőc édesanyja éppen csicsikált, amikor kisfia a családi autót elkötötte. Azért, ne higgyétek, hogy ez csak vicc: mindkét szülőt vád alá helyezték, gyermekeik veszélyeztetése miatt, a 6 éves srácot, valamint 4 éves kisöccsét pedig a gyámügy vette gondjaiba, amíg elrendeződik az ügy. Tanulság? Nekem semmi nem jut eszembe, hát nektek?

 

cargyerek.jpg
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)