Hirdetés

Grand Theft Auto Online - ennél könnyebben soha nem lehettünk egymillióval gazdagabbak

|

A héten nem lesz sok dolgunk, ha a GTA Online-ban gyorsan és sok pénzt akarunk keresni.

Hirdetés

A Rockstar egy rakás bónusszal kedveskedik a május 8. és május 14. között a GTA Online játékosainak. Gyakorlatilag elég lesz bejelentkezni a játékba, és máris dől a lé. 

Hirdetés

Az úgynevezett "állam által támogatott ajándék" bónusz minden napi bejelentkezésünket adott összeggel jutalmazza. Első nap (vagyis már ma) 250 ezer dollár jár, majd minden további napért 150 ezerrel több - május 14-ig így összesen 1 150 000 dollárt gyűjthettek a GTA Online számlátokra. Az összeg csak később, május 15. és 21. között lesz jóváírva.

Ezenkívül a Rockstar dupla tapasztalati pontokkal jutalmazza több játékmód résztvevőit is - mától kezdve május 14-ig a Contact Mission és a Rockstar Stunt Races meccsek is kétszer annyi RP-t és pénzt érnek, mint alapesetben.

Ti halmozzátok még a vagyont a Grand Theft Auto Online-ban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)