Hirdetés

Grand Theft Auto Online - már méregdrága pezsgőkre is elverhetjük a pénzt

|

Egyes palackok többe kerülnek, mint maguk az autók.

Hirdetés

Tegnap élesedett a GTA Online After Hours frissítése, amelyben a játékosok nightclubok tulajdonosaivá válhatnak. Az éjszakai élet császáraiként pedig meg kell tanulniuk, hogy a jó pezsgő még az aranynál is drágább.

Hirdetés

A játékbéli bárokban ugyanis felbukkantak az arcpirítóan drága pezsgők, amelyekért többet kell fizetni, mint egyes sportkocsikért. Három pezsgőkategória létezik: az elsőt bárki megengedheti magának, a Blêuter'd Champagne Silver ugyanis "csak" 30 ezer GTA$-ba kerül. A Gold verzió már kicsit húzósabb, ezért 50 ezer GTA$-t kell leperkálni. A Blêuter'd Champagne Diamond viszont már tényleg minden várakozáson túltesz, ugyanis nem kevesebb mint 150 ezer GTA$-ba kerül belőle egyetlen palack. 

Összehasonlításként itt van pár verda ára is:

Ti hajlandóak lesztek ennyit fizetni egyetlen GTA Online pezsgőért? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)