Hirdetés

Grand Theft Auto Online - nem fog örökké frissülni, pihenő várható

|

Idén harmadik éve fut már a Grand Theft Auto Online, és ez idő alatt a Rockstar folyamatosan frissítette, bővítette. Lehet, hogy ennek ősszel végeszakad.

Hirdetés

A Rockstar ritkán bővíti egyes sorozatait, és ez nem is baj - ahhoz, hogy azt a minőséget tudják nyújtani, amit a Grand Theft Auto széria egyes részeivel, sok idő kell. 

Korábban úgy volt, hogy ha kijött egy játék, legfeljebb egy-két DLC-t kaptunk még hozzá, viszont a Grand Theft Auto Online-nal ez megváltozott. A fejlesztőcsapat sokkal sűrűbben adta ki az új tartalmakat, szinte havonta jött egy játékmód, vagy valami más újdonság (a következő a jövő héten érkezik). Ez már több mint két és fél éve így megy, és lehet, hogy ha bejelentik a sorozat következő részét (amire van némi esély), a GTA Online pihenőre megy, és helyét majd egy sokkal jobb, minden téren fejlettebb online játék veszi át.

Strauss Zelnick, a Take-Two vezérigazgatója elmondta, soha nem akarták, hogy a GTA Online egy permanens játék legyen, fontos is, hogy ne legyen, mert a sorozatnak kell a pihenő. Úgy érzik, idén szerényebb számokat produkál majd, de ez a kora miatt is érthető, kalkuláltak vele a kezdetektől.

Várjuk az E3-at, ahol nagy bejelentésekre lehet számítani mind a 2K Games, mind a Rockstar Games részéről. A következő Red Deadre egy picit jobban vágyunk, de nem bánnánk azért egy új GTA-t sem. Vagy L.A. Noire-t. Vagy Bullyt. Vagy az Agentet. Mindegy, Rockstar legyen és kész. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)