Hirdetés

Grand Theft Auto Online - akarsz gazdag lenni?

|

Ha a héten játszol a GTA Online-nal, akkor nem kevés játékbéli pénz ütheti a markodat.

Hirdetés

A héten jön a Trading Places Remix mód, de nem ez az egyetlen újdonság a Grand Theft Auto Online-ban, ugyanis az élelmesebbek sok százezer játékbeli dollárt gyűjthetnek össze. És hogy mit kell ehhez tenni?

Hirdetés

Aki a hét bármely napján belép a játékba, annak 250 ezer dollárnyi in-game pénz üti a markát, ráadásul azt követően minden egyes nap további 150 ezer dollárt kap a bejelentkezésért, szóval szép kis summát össze lehet szedni egy kis aktivitással. Ez az akció egészen szeptember 10-ig tart, szóval érdemes minél előbb bekapcsolódni. Az így összegyűjtögetett összeg legkésőbb a játékosok Maze Bank számláján fog felbukkanni, legkésőbb szeptember 17-ig. 

Természetesen a Rockstar arról is gondoskodott, hogy legyen mire elkölteni a pénzt, így 40 százalékkal leakciózta többek között a Mammoth Hydra, az X80 Proto, a Pegassi Oppressor ls az FH-1 Hunter árát. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)