Hirdetés

Grand Theft Auto Online - gépfegyverekkel szerelhető raliautóval indul az év

|

Már megvásárolható a GTA Online legújabb autója, ami nem kicsit olyan, mint egy feltuningolt Golf vagy egy 1972-es Mazda RX-3

Hirdetés

Nincs megállás, a Rockstar nem várt sokat a GTA Online új tartalmainak közzétételével. A Doomsday Heist után megjött a következő kisebb frissítés, mely az Annis Savestra kocsit hozta, és felmelegít egy korábban bekerült Adversary módot.

Hirdetés

A Savestra a Legendary Motorsporttól vásárolható meg, és amellett, hogy ralizni kiválóan lehet vele, aki szeretné, gépfegyvereket is pakolhat rá. 990 000 dollárba kerül, de szerencsére van mód arra, hogy gyorsan pénzhez jussunk (a Shark Cardok vásárlása mellett).

Január 8-áig dupla GTA$ és RP jár a Slashers módért, ami a halloweenkor bekerült Slasher kibővített változata. Ebben két csapat indul egymás ellen: a gyilkosoknál machete és shotgun van, a leendő áldozatoknál hőkamera és elemlámpa. Az, hogy ki melyik oldalon áll, percenként megfordul, amíg az egyik csapat tagjai teljesen el nem fogynak.

Néhány kocsi egyébként 25-50 százalék kedvezménnyel kapható, ezek listáját itt találjátok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)