Hirdetés

Grand Theft Auto Online - ma jön a következő frissítés

|

Elindult ugyan a Red Dead Online, de a Rockstar még egy darabig a GTA Online-t is támogatja.

Hirdetés

A fejlesztők korábban azt mondták, a Red Dead Online elindulása után áthelyezik arra a fókuszt, de azért reméljük, nem hanyagolják el teljesen a GTA Online-t sem.

Hirdetés

Egyelőre úgy néz ki, egy darabig még nem fogják. Ma jelenik meg az Arena War frissítés, melynek keretében a Maze Bank Arenában csaphatunk össze más játékosokkal, felfegyverzett járműveket hajtva, hét különböző játékmódban. Vadonatúj, kimondottan ezekhez készült gépek is érkeznek, és minél többet játszunk, annál több pontot kapunk, szinteket léphetünk, új cuccokat oldhatunk fel, amiket nem csak az arénában, de az utcán is használhatunk majd.

A megjelenés után többet fogunk tudni, készüljetek a frissítésre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)