Hirdetés

Grand Theft Auto Online - az üzleti élet kegyetlenségei

|

Három új autót, egy repülőgépet és számos egyéb érdekességet hoz a GTA Online következő frissítése. Semmi személyes, ez csak üzlet.

Hirdetés

Körülbelül két hete jelent meg a Valentin-napi frissítés, ami új fegyvereket, új ruhákat és egy nagyon menő új autót hozott. Most itt a következő csomag, a The Business Update.

Az üzleti élethez kapcsolódó dolgokat (fegyverek, luxusautók, magánrepülők, tudjátok) tartalmazó pakk letöltése után a Grotti Turismo R, az Albany Alpha és Dinka Jester nevű autókat rendelhetjük meg a Legendary Motorsport honlapjáról. Az első kettő így néz ki, miközben egy rendőrségi helikopter üldözi őket:
 

Ha megnyitjátok az Elitas Travel weboldalát, a Vestra nevű csinos kis repülőt is megvásárolhatjátok.
 

Ha a pénztárcátok nem elég vastag ezekhez, attól még elhitethetitek másokkal, hogy jól megy az... üzlet. Új öltönykabátok, szemüvegek, magassarkúk, blúzok, valamint üzleties hajstílusok és devizajel (pl. €,£,$) formájú tetoválások is megvásárolhatóak a megfelelő üzeletekben. Vagy akár új maszkokat is szerezhettek, ha a boltosok már majomálarcban is felismernek titeket. A tiszteletleneket a Heavy Pistollal és a Special Carabine-nal tehetitek helyre.
 

Az újdonságok a Story Mode-ban és a GTA Online-ban egyaránt elérhetőek lesznek, viszont előbbi esetében nincs szükség vásárlásra: mindhárom karakter garázsában megjelennek az autók, „zsebükben” pedig a két fegyver két teljes tárral.

A Valentin-napi frissítéssel érkezett Albany Roosevelt és a Gusenberg Sweeper viszont a hétvége leteltével kikerül a boltok kínálatából, de aki hétfőig megvásárolja valamelyiket, az természetesen azután is megtarthatja.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)